Kategorier


Logg inn

Brukernavn (e-post)
Passord

Historikk


Stenvaag Våpensenter AS ble startet i 1985 under navnet Stenvaag Våpen ANS og med Harald Stenvaag og Anne Grethe Jeppesen som eiere. Vi ble tilbudt å være agent for Walther i Norge og dette ble starten på oppbyggingen av firmaet. Årsaken til at akkurat vi fikk tilbudet om å jobbe med Walther våpen, var nok vårt nære samarbeide med Walther fabrikken når vi skulle velge våre konkurransevåpen til egen bruk. Vi brukte begge Walther luftgevær da vi ble Europamestre i 1981.
De første årene hadde firmaet adresse Hovseter/Oslo (4.etasje i en blokk), deretter Seljestien/Asker (barnerommet). Endelig i 1989 fikk vi egnede lokaler på Vettre i Asker.

Vi konkurrerte om å få bli generalagent for Anschutz (J.G. Anschutz og AHG Anschutz) i Norge og da vi vant denne "konkurransen", måtte vi hurtig se oss om etter bedre og større lokaler.
Siden 1993 har vi vært på Hvalstad i Asker med vårt våpensenter. Her har vi i tillegg til vareutstilling, skytebane og testbane 10 meter. Skyttere kan komme å trene 10 meter, få litt instruksjon , teste våpnet eller komme innom for en prat og en kaffekopp.

Siden år 2000 har Anne Grethe Jeppesen arbeidet mest eksternt eks i Olympiatoppen eller for Norges Skytterforbund. Tar dessuten oppdrag for skyttersamlig, klubber og andre spesielt forelesinger om skytetrening, teknisk trening, treningsplanlegging, coaching og mental trening.

I jan 2012 ble jaktbutikken overtatt og solgt til firma "Jakt og Friluft A/S".  Vi er nå etablert med kontor, lager og nettbutikk i Røyken.  Det betyr at vi er tilbake til et mindre format og mer mer tid til å bruke på sportsskyting (og DFS) og ivareta våre kunder.