Kategorier


Logg inn

Brukernavn (e-post)
Passord

Hvordan handle?

Ny kunde
Er du ny kunde kan du opprette en konto hos oss på denne siden. Her må du fylle inn informasjon vi trenger via en enkel registrering. En konto hos oss vil gi deg muligheten til å handle i vår nettbutikk og fra vårt store utvalg.
 
Bedriftskunder, klubber/lag og enkeltpersoner som vi har samarbeidet i mange år, vil få varer tilsendt med faktura.  Da telefonen i perioder kan være opptatt, bes vi om at dere hjelper oss ved å kontakte oss pr mail.  Evnt sende en melding, så ringer vi tilbake.

Er du/dere usikker når det gjelder hvilke produkt som er ønskelig og vil diskutere og evnt få råd til hva som er en god løsning, vennligst send en mail til Harald Stenvaag på post@stenvaag.no evt. tel 66 84 80 80. NB. Vi har også noe brukt matriell til salgs.

Hvordan finne produktet?
For å finne varen du leter etter, kan du bruke enten søkefeltet øverst på siden, eller finne frem til produkter i kategoriene til venstre. Kategoriene er inndelt med underkategorier som leder deg til ønsket varetype. I alle produktlister vil du også kunne sortere varer på pris og tilgjengelighet. Du vil også finne et utvalg anbefalte produkter i hver kategori. Dette er produkter vi anbefaler pga. pris, spesifikasjoner og tilgjengelighet.

Vi viser bare produkter som inneholder alle søkeordene, men vi tar ikke hensyn til rekkefølgen på søkeordene. For å få gode resultater, er det viktig at du velger fornuftige søkeord.

Gjennomføre handel
For å gjøre det så enkelt som mulig for deg som kunde og gjennomføre en handel hos oss, har vi lagt stor vekt på å gjøre handlevogn og kasse så lett forståelig som mulig. Bruk kjøp-knappen på forsiden eller på produktinformasjonssiden for å legge produktet i handlevognen. Du vil nå komme inn i din handlevogn, hvor du kan velge om du ønsker å fortsette å handle eller gå videre til kassen. Hvis du ikke er logget inn vil du nå få opp innloggingsbilde. I kassen vil du enkelt kunne velge fraktmåte, betalingsform, leveringsadresse med mer. Du vil også se kostnaden for frakt beregnet ut i fra vekt, kolli og bostedsadresse.

Priser
For privatkunder er alle våre priser inklusiv merverdiavgift dersom ikke annet er oppgitt, men eksklusiv frakt og betalingskostnader. Det er ingen skjulte kostnader eller småordregebyr, og du får full oversikt over alle kostnader før du bestiller. Prisene er oppgitt i norske kroner.

Vi endrer kontinuerlig prisene på produktene. Dette kan skyldes endringer i valutakurser eller nye priser fra produsentene. Prisendringer påvirker ikke sendte bestillinger.

NB. Vi leverer våpen og ammunisjon kun til adresser i Norge. Innvilget ervervelsestillatelse kreves på flg kalibre: Luft fra  5,5mm, salongrifler/rifler og pistoler kal.22 og oppover. Tillatelsen må være oss i hende før vi kan sende ut våpen. Luftvåpen og ammunisjon selges kun til personer som er fyllt 18 år. Kopi av ID og våpenkort må mailes i forbindelse med bestillingen.