Kategorier


Logg inn

Brukernavn (e-post)
Passord

Leveringsbetingelser

Frakt og retur
Alle pakker fra oss blir sent som servicepakker, og tar fra 2-5 dager fra ordren er mottatt. Alle pakker er forsikret (Postens forsikring) og kommer med sporingsnr. slik at du selv til enhver tid kan kontollere hvor pakken befinner seg.

Fraktkostnadene kan variere mye i forhold til hva forsendelsen innholder. Prisene varierer fra ca. 15 kroner og oppover.  Vi benytter Posten for ordinære forsendelser.
 
Hvis du lurer op noe vedr. fraktkostnadene ta kontakt.
 
Servicepakker og Bedriftspakker
Gjør vi en avtale om betaling pr.faktura eller at du betaler på forhånd med ditt bankkort så sender vi pakken som servicepakke (hentes på postkontoret) eller bedriftspakke levert på døren (til bedrifter i åpningstiden).
 
Expresspakker
Disse sendingene koster noe mer, men prioriteres og sendes ut innen 24 timer fra ordren er mottatt. NB. Dette gjelder kun varer vi har på lager.
 
Uavhentede pakker
For forsendelser som ikke er avhentet eller oppfylt kravene som stilles til deg som kunde i henhold til Angrerettloven §11 og §13 mister du således retten til å gå ifra avtalen. Alle pakker som blir sendt i retur til oss vil belastes med en avgift pålydende 150 kr inkl. moms. Dette for å dekke våre omkostninger.
 
Pakker som er forsvunnet i postgangen (gjelder kun serivepakker,bedriftpakker og express)
Dersom en pakke er forsvunnet i postgangen så må kunden oppsøke postkontoret og fylle ut et skjema med navn "Erstatningskjema Posten" som må returneres til oss. Notér saksnummeret for senere bruk.
 
Retur
Før du returnerer din pakke må du sende en e-post til post@stenvaag.no