Kategorier


Logg inn

Brukernavn (e-post)
Passord
Walther CSP Expert
18590 ,- inkl. mva
Lagerstatus:  
Prod. art. nr:  2875331
Walther CSP Expert er disignet for presisjon og feltskyting. Med anatomisk grep utstyrt med underhåndstøtte og fullt justerbart sikte og avtrekksvekt er den en perfekt sportpistol för trening og konkurranse.
Walther CSP Expert er den presisjons-tilpasset varianten i CSP-søskenene Classic, Dynamic og Expert. Den är 100 gram tyngre sammenlignet med sine søsken takk være den monterte løpsvekten under munningen (kan demonteres). Den har ett justerbart avtrekk mellom 1 000 gram og 1 360 gram, der også vekten på fortrekket kan justeres. Det fremre kornet er vridbart for å gi tre ulike bredder. Grepet kommer standard i blålaminert tre, men kan også  fåes i massiv valnøtt. Underhåndstøtten  kan justeres opp og ned, samt vinkles. 

Walther CSP Dynamic kal .22LR
17590 ,- inkl. mva
 
Lagerstatus:  
Prod. art. nr:  2875349
Walther CSP Dynamic er en helt ny .22-pistol desiget för dynamiskt / IPSC skyting. En perfekt pistol for den populære konkurranseformen Steel Challenge med høy pålitlighet og perfekt avtrekk.
Walther CSP Dynamic er den IPSC-tilpassende varianten blant CSP-søstrene Classic, Dynamic og Expert. Den er forberedt for å kunne montere en picatinny-skinne (tillbehør) på løpet for å kunne feste et rødpunktsikte. Den har et justerbart avtrekk mellom 1 000 gram og 1360 gram der også vekten på fortrekket kan justeres. Den er også utrustet med en 45-graders sikringstangent. Dessuten har den et vridbart stålkorn i tre ulike bredder med en hvit kontrastmarkering.


Walther CSP Classic
16590 ,- inkl. mva
Lagerstatus:  
Prod. art. nr:  2875357
Walther CSP – Classic Sport Pistol  En pistol med klassisk design, elegans og 1911-grep. Helt i stål borger den for utmerket presision.
Walther CSP Classic er den enklere av søskene Classic, Dynamic og Expert. Sammenlignet med de to andre modellene er den litt lettere.